Hej Sashimi Sushi.

Jeg holder rigtig meget af at købe sushi ved jer, da jeg synes det er det bedste (og eneste) man kan købe på trøjborg. Desværre har jeg netop for tredje gang på to uger været ude for at jeg ringer ned for at bestille sushi og I så fortæller mig at I allerede har lukket. I dag blev der ringet en halvtime inden køkkenet skulle lukke og de to andre gange har det været 45 min og 1 time. Derudover har jeg flere gange ringet indenfor åbningstiden men hvor telefonen ikke bliver taget, til trods for at der bliver ringet gentagende gange.

Jeg synes det er dumt, og I burde enten ændre jeres åbningstider på menuer og hjemmeside, eller servere sushi i åbningstiden.

Denne uheldige tendens har ihvertfald gjort at jeg hellere ringer til et andet sted først for at bestille min sushi, for så er jeg ihvertfald sikker på at jeg kan bestille noget.

Mvh. en kunde der er vild med jeres sushi, men synes dårligt om måden forretningen fungerer på.